Avocatii fondatori

Casa de avocatura Grigoriu & Grigoriu
Consultanta CEDO » Avocatii fondatori

Andrei Grigoriu, născut pe 14 octombrie 1974, este membru al Baroului Bucureşti din 1998.
Dedicat apărării drepturilor omului, a fost colaborator al Biroului de Informare al Consiliului Europei din România și a fost selecţionat în mai multe rânduri, de către Consiliul Europei pentru a se specializa la Curtea Europeană a Drepturilor Omului. A fost instruit atât în cadrul Diviziei Româneşti în procedura si jurisprudenţa CEDO, cât şi în cadrul celei de Research (Cercetare), unde a efectuat inclusiv studii de drept internaţional comparat.
A participat la numeroase conferințe interne și internaționale, fiind invitat la Brussels, Haga, Strasbourg.
Câștigãtor în repetate rânduri la CEDO, a pledat cu succes în cazuri creatoare de jurisprudențã.
De asemeni, este autor al unor numeroase studii și articole privind aplicarea Conventiei Europene și a interpretării dreptului intern.
Vorbeste fluent englezã si francezã.
În afara sferei apărării drepturilor omului, poate asigura reprezentare în dreptul civil.
Din 2011 este inclus în Who is Who - Enciclopedia Personalitãților din România.

Alina Margareta GRIGORIU, membră a Baroului București, este specialist în dreptul comercial și administrativ. A câștigat cazuri extrem de dificile, mai ales în domeniul administrativ, creând jurisprudență și schimbând practica în domeniu.
Stăpânind engleza inclusiv pe cea tipică domeniului comercial şi al afacerilor, asigură redactarea contractelor în engleză, precum şi tot necesarul de asistenţă avocaţială cu specificul off-shore.
Asigură reprezentarea calificată în faţa instanţelor judecătoreşti de toate gradele, Oficiului Registrului Comertului şi a altor instituţii abilitate.