CEDO, avocat, consultanta, consultanta CEDO Home - Consultanta CEDO

WELCOME!

Law Firm
GRIGORIU & GRIGORIU - Founding lawyers
Excelând prin rezultate, Casa de Avocatură Grigoriu & Grigoriu este condusă de avocații Andrei Grigoriu și Alina Grigoriu, membri ai Baroului București din anul 1998. Avem sediul în București și suntem axați atât apărarea drepturilor omului, la Curtea Europeană a Drepturilor Omului și în dreptul intern, dar și pe acordarea consultanței comerciale.

Astfel, putem susține pledoarii în fata instanţelor de orice grad, civile, comerciale, administrative, penale și vă putem asista în negocieri, redactare contracte sau vă putem acorda consultanţă în domeniul proprietăţii. Asistența juridică pe care o putem oferi acoperă domeniul imobiliar si de afaceri, investigarea de proprietati, negocierea si elaborare de contracte civile si comerciale atat in limba romana cît şi în engleza, servicii pe langa Registrul Comertului, recuperari creante, asistenta societati offshore ...

Apărarea drepturilor omului

Crezul nostru profesional

Pledăm în România, pledăm la CEDO. Considerînd apărarea drepturilor omului drept crezul nostru profesional, Casa noastră de Avocatură, prin avocaţi instruiţi de către Consiliul Europei, la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, poate apăra o cauză în toate fazele procedurilor CEDO, începând cu redactarea unei cereri cu sanse reale de admisibilitate, pana la executarea Hotararii CEDO de catre Statul Roman. De asemeni, avocaţii nostri pot pleda cu succes la CEDO, vorbind limbile engleză şi franceză. Putem invoca precedentele CEDO in fata instanţelor naţionale sau în fața altor instituții, realizând apărări la nivelul exigentelor acesteia. De asemeni, avem o bună relație cu ONG-urile dedicate drepturilor omului.

andrei-grigoriu
Andrei Grigoriu
Fondator

Dedicat apărării drepturilor omului, a fost colaborator al Biroului de Informare al Consiliului Europei din România și a fost selecţionat în mai multe rânduri, de către Consiliul Europei pentru a se specializa la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

alina-margareta-grigoriu
Alina Margareta Grigoriu
Fondator

Alina Margareta Grigoriu, membră a Baruoului București,  este specialist în dreptul comercial și administrativ. A câștigat cazuri extrem de dificile, mai ales în domeniul administrativ, creând jurisprudență și schimbând practica în domeniu.

IMPORTANT CASES

* Cererea 22088/04, Cauza Bragadireanu contra României

* Cererea 56664/08, Cauza Flamanzeanu contra României

* Cererea 43543/09, Cauza Tudor contra României

* Cererea 12036/05, Cauza Sică contra României

* Cererea 26089/13, Cauza Adrian Radu contra României

* Cererea 67591/13, Cauza Mardare contra României

* Cererea 41317/08 , Cauza Carlos Ionescu contra României

* Cererea 23358/13, Cauza Manole contra României

* Cazuri comunicate – admise în principiu

* Cererea 7418/14. Cauza Scurtu contra României

* Cererea 54849/12, Cauza Ștefănescu contra României

* Cererea 48093/15, Cauza Antohi contra României

“To no one will we sell, to no one deny or delay right or justice.”

Magna Carta Libertatum

ARTICOLUL 6 CEDO. LIMITE

M-am decis să scriu acest articol observând eroarea multor justițiabili și, din păcate, a unor profesioniști, în ceea ce privește sfera de protecție oferită de cel mai invocat articol al Convenției Europene, respectiv Articolul 6. Mai mult, observând numeroase pledoarii dezvoltate pe invocarea dreptului la un proces echitabil în cauze strict fiscale, sunt nevoit să […]